Menü
Kosár

Cégünkről

A Stílus itt kezdődik

A Bohémia Bútor Kereskedelmi Kft. 2001 májusában kezdte meg kis-  és  nagykereskedelmi működését, kezdetben cseh gyártmányú bútorokkal foglalkoztunk, de időközben a választék kibővült szlovák és olasz gyártmányú fabútorokkal, szlovák  gyártmányú kárpitozott bútorokkal.

A Bohémia Bútor forgalmazásában található választékra jellemzőek a letisztult, modern formák, a gondos kivitelezés, a felhasznált nemes anyagok, a változatos színek, valamint a bőséges elemválaszték.

Áruválasztékunkat kibővítettük lámpákkal, speciális szőnyegekkel,   valamint órákkal, képekkel és kisbútorokkal.
Bútoraink közt megtalálhatók a nappali bútorok, hálószoba bútorok, gyermek - és ifjúsági bútorok , étkezők , kerti bútorok , irodabútorok, valamint ülőgarnitúrák.
 

Tudja, hogy milyen környezetben érezné igazán jól magát? Ha nem, segítünk!

Lapozzon bele Stíluskalauzunkba, ahol különböző élettereket rendeztünk be nappali és hálószobabútorokkal, étkezőkkel és gardróbokkal, gyermek- és ifjúsági bútorokkal, ülőgarnitúrákkal.

Bemutatónkat úgy állítottuk össze, hogy egymás mellé rendeltük az egymáshoz illő bútorainkat,  mintha oldalpáronként egy-egy lakás lennének, egy stílusban tartva. Az egy oldalon szereplő bútorok sok esetben nem is egyetlen gyártó termékei, munkatársaink ízlését és felkészültségét dícséri a bútorok és kiegészítők harmóniája.

Kedvelheti a modern, vagy klasszikus stílust, képzelheti bútorait színesnek, vagy decensnek, biztos talál kedvére berendezett enteriőröket.

Minőségi bútort szeretne vásárolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Válassza ki weboldalunkon, jöjjön el és vásárolja meg üzletünkben!

Nézzen körül, így könnyeben el tudja képzelni álmai otthonát!

Ön megálmodja mi segítünk, a megvalósításban!

 

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.